trouwringen
jouwtrouwring.nl
Gratis DVD hoe een ring te vormen uit was.
                        

 

 

logo Kameleon sieraden

Naast handgesmede trouwringen kun je bij Kameleon sieraden ook terecht voor ringen van bekende merken.

Aller Spanninga en Gerstner zijn twee grote fabrikanten van kwaliteitsringen.

Aller Spanninga trouwring

Aller Spanninga is in Nederland één van de grootste en kwalitatief beste trouwring fabrikanten en is bij ons dan ook uitgebreid aanwezig. Gerstner is één van de grootste en betrouwbaarste trouwringfabrikanten uit Duitsland. Beide merken hebben het grote voordeel dat ze de ringen zelf produceren en de kwaliteit dus volledig in de hand hebben. Aanpassingen van de modellen zijn voor beide merken geen enkel probleem, waardoor je  ook nog je een eigen accent kunt toevoegen aan de trouwringen uit de standaard  grote collecties trouwringen.

Alle trouwringen zijn te leveren in 14 of 18 karaats goud.

In Nederland is de meest gebruikte legering 14 karaat ofwel 585/1000. Deze legering heeft als voordeel dat het sterker is dan de hogere gehaltes. 18 krt ofwel 750/1000 legeringen zijn in de ons omringende landen het meest gebruikt.

Aller Spanninga was de eerste leverancier waar wij mee zijn gaan werken vanwege de hoge kwaliteit trouwringen.

Door de grote vraag naar voorbeelden zijn we enkele jaren geleden samen gaan werken met Aller-Spanninga. Deze leverancier is door ons gekozen na zorgvuldig selecteren. De belangrijkste redenen om voor AS te kiezen lag in de liefde voor het vak die het merk uitstraalt en de ongekende technische mogelijkheden waarover ze beschikken. Het is een plezier om met een producent te werken, die weet wat de mogelijkheden zijn maar ook de grenzen van techniek kent.

Gerstner voeren we nu twee jaar.

trouwringen van Gerstner

Doordat we steeds meer mogelijkheden gingen zoeken om onze klanten te bedienen zijn we met Gerstner in contact gekomen. Gerstner is de grootste trouwring fabrikant van Duitsland en vormt een mooie aanvulling op Aller Spanninga. Door de collectie van Gerstner op te nemen in ons assortiment kunnen we nog meer keuzemogelijkheden bieden. Gerstner is net als AS een stuwende kracht achter innovaties op het gebied van trouwringen.

Mocht jullie nieuwsgierigheid, geprikkeld zijn door deze uiteenzetting over de trouwringmerken die we voeren, dan raden we jullie van harte aan, om eens op de site van deze merken te kijken. (De doorklik mogelijkheden zie je onder het  kopje Links.)

Natuurlijk zijn jullie ook altijd welkom in de winkel om de ringen in het echt te bewonderen.