trouwringen
jouwtrouwring.nl
Gratis DVD hoe een ring te vormen uit was.
                        

 

 

Jouw stalen trouwringen.

Vroeger waren de trouwringen traditioneel gemaakt van goud.

Door de vele nieuwe technieken en de inzet van vernieuwende designers is er steeds meer gebruik gemaakt van staal als basis materiaal voor trouwringen.

xen trouwring

Staal is uitermate geschikt om te gebruiken voor trouwringen door zijn hardheid en krasvastheid. Er kleven echter ook wat nadelen aan het gebruik van staal als  materiaal voor jouw trouwring. Het is niet, of maar beperkt mogelijk om een eigen inbreng te heben in de vormgeving van de trouwring. Staal is zo hard dat de goudsmeden met hun gereedschappen weinig kunnen doen met het staal. Als de ring om wat voor reden dan ook niet meer past kan deze niet meer op maat gemaakt worden. Er zit dan niets anders op dan een nieuwe ring te kopen. Dit is voor sommigen geen probleem, maar velen willen de trouwring de rest van hun leven dragen en die komen ooit voor het probleem van de maat te staan.

stalen trouwring Ernstes design

Vind je het leuk om eens een andere trouwring te kopen als de maat niet meer goed is dan is staal zeker te overwegen voor jouw trouwring.

Kameleon sieraden heeft een aantal zeer uitgebreide collecties  stalen trouwringen. De belangrijkste merken zijn Xen en Ernstes Design. Beide collecties zijn van top kwaliteit en vaak voorzien van een diamant, briljant geslepen. Xen biedt zelfs een schriftelijke garantie van 10 jaar.

Zie voor meer informatie de site van Kameleon sieraden of www.stalensieraden.nl