trouwringen
jouwtrouwring.nl
Gratis DVD hoe een ring te vormen uit was.
                        

 

 

handgemaakte trouwringen

Unieke handgemaakte trouwringen gesmeed door ervaren goudsmeden in het eigen atelier.

Al vele jaren maken de smeden bij Kameleon sieraden unieke handgesmede ringen naar het idee van onze klanten of naar eigen ontwerp.

De ringen kunnen gemaakt worden uit geelgoud, witgoud, roodgoud of combinaties hiervan.

handgemaakte trouwringen

De kleur van het goud is afhankelijk van de legering. Door het goud te mengen met koper ontstaat roodgoud, een legering met palladium geeft witgoud.

Het witgoud dat door de smeden wordt gebruikt is een legering van goud met palladium waardoor de kleur door en door is en het goud niet kan  "vergelen".

 

witgouden met roodgouden trouwring

Vele smeden en leveranciers van witgouden ringen maken deze van een legering die wat gelig van kleur is. Door deze te rhodineren krijgen ze een mooie witte kleur. Deze witte kleur is echter niet door en door en zal er op den duur ( 1 a 2 jaar) afslijten waardoor de gelige kleur naar boven komt.  De ringen zouden dan opnieuw gerhodineerd moeten worden om de witte kleur terug te krijgen. Palladium-witgoud is echter  levenslang mooi van kleur

De smeden hebben vele ringen gemaakt om te laten zien wat ze zoal ontworpen hebben. U krijgt daardoor een indruk van ontelbare mogelijkheden. Eigen wensen en ideeen aan de trouwringen zijn natuurlijk altijd mogelijk en maken het werk van de smeden juist een uitdaging. Jouw trouwring maken is wat zij het liefste doen.

Jouw ontwerp laten uitvoeren door de smeden, of samen met jou je trouwring ontwerpen is een uitdaging die de smeden graag aangaan.

 

Twee keer hetzelfde paar trouwringen maken is niet de uitdaging die de smeden zoeken.

Veel trouwringen worden voorzien van een diamant.

Of je nu een kleine witte diamant in de ring wilt of een grote gekleurde diamant; niets is voor de smeden een  probleem. Je kunt er ook voor kiezen om de ringen in eerste instantie zonder steen te laten maken, om later bij speciale gelegenheden alsnog een diamant  te laten plaatsen.

Kom eens langs in het atelier en laat je informeren over het grote scala aan mogelijkheden, om jullie speciale trouwring te laten maken. 

touwring ontworpen door Kameleon sieraden